DE 5 LEUKSTE VAKANTIEBAANTJES IN EIGEN STAD

4c9538ae-488d-4f29-9b11-b6de9b100b52
Nu we met z'n allen nog wel even opgesloten zitten binnen Europa en zelfs daar een "geel" reisadvies geldt, is het misschien wel handig om dit jaar je vakantiebaantje eens in eigen stad te zoeken! We hebben er 5 voor je op een rijtje gezet.

SUSHIROLLER BIJ HET T-HUIS
(Parttime)
Het T-huis gaat op het dak van hun restaurant 1 juli een sushi- en sashimibar openen. Hiervoor zoeken ze nog sushirollers welke niet vies zijn van een beetje rauwe vis! De functie is parttime en de uren in de middag en avond.
Mail: Marieke@t-huis-spoorpark.nl


“STRANDWACHT” OP HET STADSSTRAND

(Parttime)
Het grote stadsstrand Beachy staat ook op de vooravond van open gaan en zijn tussen de voorbereidingen door op zoek naar barpersoneel. De functie is parttime en de uren in de middag en avond.
Een berichtje of flessenpost mag naar baywatch@beachytilburg.nl


WERKEN OP IBIZA

(Parttime)
Deze zomer toch werken in Ibiza? Het kan! Het Tilburgse Ibiza welteverstaan. Keukenhulp, bediening, afwasser of runner. Wanneer de zaak 1 juli haar deuren weer gaat openen, kun je er volle bak aan de slag. Natuurlijk geheel in Spaanse eiland sferen!
Solliciteren kan door een mailtje te sturen naar info@ibizatilburg.com.


SOUVENIR VERKOPER

(Parttime)
Niet op vakantie en toch tussen de souvenirtjes? Én tussen de wilde dieren? Helemaal top toch! De Beekse Bergen zoekt een parttime medewerker voor hun souvenirshop. De werktijden zijn overdags.
Neem contact op via L.bruijns@beeksebergen.nl


COCKTAILSSHAKER BIJ HET T-HUIS
(Parttime)
Shake it like a polaroid picture! Met jou er bij in het team kunnen ze het wel schudden? Mooi, want dat heeft het T-huis precies nodig! Ze zoeken een cocktailshaker voor op het dakterras!
Mail: Marieke@t-huis-spoorpark.nl

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.