TILBURG KRIJGT VAKANTIEKERMIS: 3 PLEINEN EN EEN REUZENRAD

Tilburgse Kermis
Goed nieuws voor alle kermisfans! Tilburg krijgt een vakantiekermis inclusief 50 attracties op maar liefst 3 (en misschien zelfs 4) pleinen, oliebollen én een reuzenrad! De vakantiekermis vindt plaats van vrijdag 17 juli tot en met zondag 26 juli.
Traditiegetrouw vindt in Tilburg in de zomer de grootste kermis van de Benelux plaats. Door de coronamaatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Toch kun je deze zomer in Tilburg iets van dat kermisgevoel ervaren. Geen kermislint van 3,5 kilometer, geen 200 attracties, niet hoger, sneller en harder. Wel op 3 pleinen genieten van een lèksteel, een oliebol, een ritje in de draaimolen of een van die andere dingen waar je aan denkt bij een kermis Kortom: de oergezellige kermis op het plein.

In het zuiden van het land staat de zomervakantie op het punt van beginnen. Dit jaar is een uitgelezen kans voor Tilburgers om hun eigen stad als vakantiestad te gaan ontdekken, onder het motto ‘Tilburg Vakantiestad’. Gedurende de hele zomer  zijn er grotere en kleinere evenementen in en om de stad. Allemaal passend binnen de afspraken die voor het hele land gelden: met inachtneming van de 1,5 meter. Onder deze evenementen valt o.a. ook de vakantiekermis inclusief attracties, oliebollen én een reuzenrad! Van 17 juli tot en met 26 juli kun je iedere dag vanaf 13:00 uur genieten van al het moois. Op weekdagen duurt dit tot 21:00 uur. Dit alles  vindt plaats op de volgende 3 pleinen: Besterdplein, Stadsforum en Koningsplein.

Op de Spoorlaan staat ook een reuzenrad,  bijvoorbeeld geschikt voor een romantisch ritje met uitzicht over de stad. Ook ondernemers kunnen gebruik maken van het reuzenrad voor diverse activiteiten: een rondje voor het personeel, een kunstexpositie, een diner … alle ideeën zijn welkom, mail naar Marieke Smidt. Het reuzenrad staat er van 17 juli tot 17 september.

Meer vakantie in Tilburg? Kijk hier.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.