VALENTIJN IN TILBURG VOOR SINGLES

Valentijnsdag!? Het zal allemaal wel. Gooi een fles rode wijn achterover, eet een bord quinoa leeg met je girlfriends en hup naar de stad! Want ook voor singles is er genoeg te doen deze Valentijn. Wij gaan niet zielig in een hoekje Adele zitten luisteren en Ben & Jerry’s gaat vandaag niks aan ons verdienen. Wij gaan op chanternel! 

Bind Date Bowlen bij Dolfijn
Op 14 februari organiseert Dolfijn Bowlen een blind date ochtend van 11:00 tot 13:00 uur. Je zult 2 blind dates hebben van 30 min. Bij elke date ontvang je een drankje en achteraf nog een lekker hapje om de blind dates goed af te sluiten. Zo’n gezellige ochtend bieden wij aan voor slechts €8 euro p.p.
Heb jij er zin in en ben je overtuigd? Meld je dan snel aan want VOL=VOL. Stuur een mail naar valentijn@dolfijn.eu met als onderwerp blind date bowlen en vermeld daarin: 
*wie ben jij?
*wensen voor je ideale partner
*voeg een foto van jezelf toe 

Hitjesdag bij Polly Maggoo
Een wel hele speciale en romantische editie van Hitjesdag op donderdag 14 februari bij Polly Maggoo! Wat je allemaal kunt verwachten tijdens deze editie? Hou vooral de social media in de gaten, zet jezelf op aanwezig en kom op de avond zelf drankjes doen en een beetje schuifelen.. De leukste hitjes en guilty pleasures uit de 00’s, 90’s en 80’s twee keer in de maand op donderdag bij Polly Maggoo!

De volgende evenementen vinden plaats op 13 februari, maar zie het als vroeg beginnen. Misschien scoor je wel een date voor de dag erna of kan je heel de dag je kater uitslapen en net doen of heel Valentijnsdag niet is gebeurt. 

Tinderfeestje bij Studio
Lieve swipertjessssss, we zijn er weer met een nieuwe editie van je favoriete feestje! Woensdag 13 februari komen we met een Valentijns special naar onze valentijn de Studio Tilburg. Valentijnskaarten zijn zo ouderwets, likes gooien op je valentijn is meer 2019. Kom dus 13 februari op je (toekomstige) valentijn wat (super)likes gooien, een beetje schuren op de vieste platen en mee zingen als een nachtegaaltje of een valse heks op heerlijke guilty pleassures. De prachtige DJ’s de het Tinderfeestje geboekt heeft gaan van Bizzey tot Britney Spears over Kraantje Pappie door naar Chris Brown, dus dat zal je eierstokken wel even laten bewegen. 

Dusssss: valentijn zoeken, een beetje stickers plakken, foto’s maken achter ons ‘It’s a Match’ bord, ‘Het Tinderfeestje Spel’ waarbij je je Tinder moet gebruiken maar vooral veel slechte openingszinnen gooien en veel te vies schuren. Maar dat lukt jullie allemaal wel toch? 

Kroeghockey Desperation Day bij Bet Kolen
Kroeghockey is terug! Ook dit jaar klappen ze er weer vol tegenaan. 13 februari rolt Kroeghockey de grasmatten uit en gooien ze de tap weer open. Of je nou jouw hockey-skills wilt tonen, het beste bier kan adten of nog last-minute op zoek bent naar de persoon die jou een ontbijtje op bed brengt op Valentijnsdag; zorg dat je erbij bent! Kroeghockey gaat wederom een legendarische avond neerzetten in het vertrouwde Bet Kolen. 

Allergisch voor kunstgras? Geen probleem! Na het toernooi zal het feest weer losbarsten. De DJ’s draaien alvast hun plaatjes warm en Kroeghockey zet de drankjes koud. Bier en shotjes zullen voor €1,80 over de bar vliegen deze avond en entree is helemaal gratis. Mooie kans om al je vrienden en dispuutsgenoten eruit te zuipen of dat ene hertje aan de bar een drankje aan te bieden. 

Kroeghockey 7.5: Desperation Day zal plaatsvinden op 13 februari aanstaande, wederom in Café Bet Kolen. 8 Januari openen de inschrijvingen! Inschrijven kan via www.kroeghockey.nl

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.