EEN HARTSTOCHT DOOR TILBURG: VALENTIJNSWANDELING

Valentijnswandeling
Na een aantal wandelconcepten heeft De Stadswandeling 013 een speciale editie in het leven geroepen rondom het thema Valentijn!

De Stadswandeling 013 heeft de afgelopen periode niet stilgezeten om iedereen van de bank af te krijgen. Middels leuke wandelingen die ze online aanbieden steunen ze tegelijkertijd verschillende horecazaken in Tilburg. Na het aanbieden van gezellige Tilburgse routes wilde De Stadswandeling 013 stilstaan bij de meest liefdevolle dag van het jaar: Valentijn. Dit doen ze aan de hand van een speciale Valentijnwandeling die langs een aantal romantische pitstops komt. Een leuke en actieve manier om van het mooie, met sneeuw overgoten Tilburg te genieten. Noem het letterlijk een hartstocht.

De wandeling die wordt aangeboden kan op eigen initiatief gelopen worden en bevat verschillende lekkere en vooral liefdevolle deals om te delen met je verkering, vriend,
vriendin, familie, noem het maar op! Alles lekker zelf op eten is natuurlijk ook meer dan een goed plan want verliefd of niet, het is altijd lekker om een luchtje te scheppen wanneer er liefde in de lucht hangt!

De speciale Valentijnswandeling is van 13 tot en met 22 februari geldig en inschrijven kan via bit.ly/inschrijven-destadswandeling013-zelfoppadindestad.

Wanneer je je hebt ingeschreven komt de route subiet oewe kàànt op!

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.