VAPIANO MAAKT DOORSTART

pasta-663096_1920
„Op 15 mei heeft de curator goedkeuring gegeven voor een doorstart”, aldus de zegsman tegen de Telegraaf. Begin mei sprak de rechtbank Gelderland het faillissement uit over VAP Nederland dat onder de naam Vapiano pizza- en pastarestaurants heeft. Nu kunnen de 9 restaurants weer open als de versoepelingen voor de horeca per 1 juni doorgaan.

Het restaurant aan de Heuvelring zal voor iedereen die trek heeft in een pasta, pizza of insalata binnenkort haar deuren weer openen. Ook het thuisbezorgen zal weer opgepakt worden. „Vapiano gaat nu zo snel mogelijk de restaurants aanpassen aan de corona-normen zodat ze straks open kunnen.” Het aanvankelijke faillissement van Vapiano in Nederland werd twee weken geleden aangekondigd en was het gevolg van financiële problemen bij het Duitse moederbedrijf.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.