[VIDEO] GINA’S CHALLENGES: DRAKENBOOT FESTIVAL

In Gina’s Challenges gaat Gina op bezoek bij Drakenbootfestival 2018. Een festival is natuurlijk één groot feest, maar hoe tof is het als je ook nog eens met een prijs naar huis gaat? Gina July heeft hier leuke challenges voor bedacht. In deze aflevering van Gina’s Challenges test ze op Drakenboot Festival Tilburg of de beste stuurlui echt aan wal staan.

De zevende editie van Drakenboot Festival Tilburg, die jaarlijks plaats vindt in de Piushaven, was een mooie dag met veel zon, gezelligheid en spanning. Dit kon Gina niet zomaar voorbij laten gaan. Ze had een challenge bedacht waardoor er deze dag meerdere deelnemers konden winnen. Met veel animo, plezier en genot heeft Gina er een magnifieke challenge van kunnen maken en zelfs toeschouwers laten meedoen.

Benieuwd naar hoe het allemaal ging met Gina’s Challenge? Neem snel een kijkje naar de nieuwe aflevering.

Gina July

Geboren om de hoek bij het paleis; Soestdijk, opgegroeid tussen het zeekraal en de bolussen ‘t Zeeuwse Goes en nu in de stad waar haar hart door de Brabantse gezelligheid gestolen is; Tilburg. Ze heeft net de studie artiest drama afgerond waar ze haar grootste passie ontdekte; presenteren. Naast dat ze presenteert is ze ook; actrice, hostess en model. Maar je kent haar natuurlijk van Gina's Challenges waarbij ze altijd met haar fleurige verschijning en een mandje vol prijzen op diverse festivals klaar staat om de bezoekers te verrassen.