[VIDEO] TRANEN VALLEN OP RODE ROZEN BIJ HET LEVENSLIED

Een festival is natuurlijk één groot feest, maar hoe tof is het als je ook nog eens met een prijs 🏆 naar huis gaat? Gina July bedenkt voor verschillende evenementen bijpassende challenges en daagt de bezoekers uit! Een goedgevulde mand met prijzen en creatieve spellen en opdrachten brengen haar en de bezoekers in bijzondere of hilarische situaties. Deze keer was ze bij het festival van het Levenslied en vielen er tranen op rode rozen, precies zoals "Fransje Bauer" ooit zong.

Festival van het Levenslied
“Het levenslied” is een jaarlijks terugkerend evenement, waarvan dit jaar de 29e editie heeft plaatsgevonden. Het was een succesvolle en bovenal zonnige editie. Op het programma stonden onder andere Wolter Kroes, Danny de Munck, Rene Schuurmans, Echte Vrienden en Corry Konings. Laatstgenoemde ontving ter ere van haar 50-jarig jubileum een tegel voor de Tilburgse Walk of Fame.

Maatschappelijk doel
Het Festival van het Levenslied in Tilburg werd in 1990 voor de eerste keer georganiseerd. De doelstelling van het gratis festival was een concert organiseren voor inwoners van Tilburg en in het bijzonder voor mensen die anders niet te mogelijkheid hadden een concert te bezoeken. Dit maatschappelijke doel is nog steeds onveranderd. De opzet van het festival zelf blijft in ontwikkeling. Daardoor is het Festival van het Levenslied in Tilburg door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardig professioneel evenement. Het is het grootste gratis festival van het Nederlandse lied in ons land.

 

Gina July

Geboren om de hoek bij het paleis; Soestdijk, opgegroeid tussen het zeekraal en de bolussen ‘t Zeeuwse Goes en nu in de stad waar haar hart door de Brabantse gezelligheid gestolen is; Tilburg. Ze heeft net de studie artiest drama afgerond waar ze haar grootste passie ontdekte; presenteren. Naast dat ze presenteert is ze ook; actrice, hostess en model. Maar je kent haar natuurlijk van Gina's Challenges waarbij ze altijd met haar fleurige verschijning en een mandje vol prijzen op diverse festivals klaar staat om de bezoekers te verrassen.