[VIDEO] OPENING VAN HET SPOORPARK NADERT

Het is bijna zover, het moment waar heel Tilburg op heeft gewacht: de opening van het Spoorpark! Oftewel Central Park Tilburg Edition. Het uitgestrekte park dat is gerealiseerd op het voormalige Van Gent & Loos terrein midden in onze schôone stad, viert de opening met een openingsweekend met een boordevol programma.

Het Spoorpark is het grootste burgerinitiatief van Nederland. Je vindt er o.a. een urban sports area, een camping, scouting, horeca, beach sporten, levend water, kunst en groen, veel groen! Ook opent binnenkort midden in het park het T-Huis, een horecagelegenheid die gaat fungeren als ‘huiskamer van het park.’

Tijdens het openingsweekend op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni kan je in het Spoorpark terecht voor muziek, workshops, clinics, dans, foodtrucks en nog veel meer! Tip: neem gerust een kleedje mee om optimaal van onze nieuwe aanwinst te genieten.

Zien we je daar?

 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.