[VIDEO] Puck Probeert: Allround Hotelmedewerker

Niemand schreef vroeger in zijn poesie-album: “Ik wil later communicatiespecialist worden”, en toch zit half studerend Tilburg met zijn neus in de communicatieboeken. Missen we niet massaal onze roeping?

In ‘Puck Probeert’ gaat Puck uitzoeken of zij haar roeping kan vinden en dus gaat ze langs bij verschillende Tilburgse bedrijven om van alles uit te proberen! In deze aflevering gaat Puck naar het Mercure Hotel in het centrum van Tilburg, waar zij de functie Allround Hotelmedewerker gaat uitproberen. Ze loopt mee met de housekeeping, gaat ruggen kneden als masseuse en gaat zelfs de culinaire tour op in de keuken. Wat zou het gekste zijn dat de housekeeping ooit is tegengekomen? En is het een biscuit of een bisque Puck? Bekijk het in de tweede aflevering hieronder!

Denk je trouwens dat je dat veel beter kunt dan Puck, of lijkt het je gewoon heel erg leuk? Dat komt goed uit, want er staan nog een aantal vacatures open op de vacature pagina van het Mercure Hotel! Voor functies in zowel het restaurant als het hotel worden nog werknemers gezocht. Mocht je trouwens op zoek zijn naar een stage, dan zijn ook daar genoeg mogelijkheden voor bij Mercure!

Puck Veldhuizen