VIJFDE EDITIE KLÛNEN MET KRUIKENVERLOVING

Op zondag 17 februari staat de Korte Heuvel weer in het teken van Klûnen. De gezelligste kroegen van dé feeststraat van Tilburg slaan hun handen ineen om van deze grootste pré-carnavalsdweiltocht weer een spetterend feest te maken. Foto: Feest tijdens Klûnen 2018 in Café de Slijterij op de Korte Heuvel. (Foto: De Vaste Clique & Klûnentocht Tilburg)

Bij de Schrobbelèrbar op het terras van Café Philip koop je je stempelkaart  waarmee je bij elk van de elf ‘steden’, lees kroegen, je stempel krijgt bij je biertje. Bij een volle stempelkaart heb je je unieke embleem verdiend voor op je kiel. Tegen inlevering van een volle stempelkaart haal je deze weer bij op bij de Schrobbelèrbar waar je het hele avontuur begon. Van elke stempelkaart die verkocht wordt gaat er een deel naar het goede doel. Zo is vorig jaar hiermee al €811,- bij elkaar verzameld voor Gijsje Eigenwijsje! 

Bijzondere gasten op dit evenement zijn Loense Lieske van de Schèèl Praaje en Hendrikus van Bom tot Zjoere  van CV De Bombezjoerders die hun kruikenverloving bekend komen maken. Uiteraard houden Prins Etienne dun Irste en de raad een oogje in het zeil. De hele dag wordt muzikaal luister bijgezet door DJ Coenio, Dj RonRon, CV de Jassen, Jacob, diverse fanfarebandjes en niemand minder dan Johnny Purple.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.