WOW! TILBURGSE ANSICHTKAARTEN KOMEN TOT LEVEN.

Dinsdag 12 juni vindt in het Koning Willem II Stadion de Virtual (R)evolution beurs plaats. Dat is een jaarlijks evenement waar industriële toepassingen van Virtual Reality en Augmented Reality centraal staan. Wij Zijn Tilburg draagt hieraan ook haar steentje bij, met de Augmented Reality app CityCam die in samenwerking met Gemeente Tilburg en Citymarketing is ontwikkeld.

Samen met de Gemeente Tilburg en Citymarketing zullen wij deze dag aanwezig zijn in de Gemeente Tilburg box in het Koning Willem II Stadion om onze ‘Make it in Tilburg’ ansichtkaarten te presenteren. Deze kaarten zijn speciaal voor de CityCam app ontwikkeld. Als je ze scant met je telefoon verschijnt er een filmpje waarin verschillende activiteiten en feiten en cijfers over Tilburg worden vertoond. Wij Zijn T(ilburg)rots op deze samenwerking ter ondersteuning van promotie voor vestigen in Tilburg voor nieuwe ondernemers. 

De vijf verschillende ansichtkaarten mag je als bezoeker van Virtual (R)evolution gratis meenemen. Zien we je daar? 

Hieronder alvast een voorproefje van Make it in Tilburg.

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.