[VLOG] GINA BIJ OPENING DOLORIS

We zijn er al eens langs geweest voor de opening van het doolhof, maar nu is ook de rooftopbar van Doloris officieel geopend. Ons Gien was erbij en neemt jullie mee voor een kijkje op de grootste rooftop bar van de Benelux!

Doloris is een surrealistisch doolhof en rooftop bar in één dat zich in het oude postkantoor aan de Spoorlaan heeft gevestigd. Het is uniek in zijn soort. Op het dak van het gigantische gebouw kan je terecht voor heerlijke cocktails, een prachtig uitzicht over onze stad en wereldse streetfood. Beneden verdwaal je in de op Berlijn geïnspireerde meta-maze. Om de rooftop bar te bezoeken hoef je niet eerst het doolhof in, maar het is wel een aanrader!

Gina July

Geboren om de hoek bij het paleis; Soestdijk, opgegroeid tussen het zeekraal en de bolussen ‘t Zeeuwse Goes en nu in de stad waar haar hart door de Brabantse gezelligheid gestolen is; Tilburg. Ze heeft net de studie artiest drama afgerond waar ze haar grootste passie ontdekte; presenteren. Naast dat ze presenteert is ze ook; actrice, hostess en model. Maar je kent haar natuurlijk van Gina's Challenges waarbij ze altijd met haar fleurige verschijning en een mandje vol prijzen op diverse festivals klaar staat om de bezoekers te verrassen.