WAOGESLOUWE ZONDAG 3 FEBRUARI

Op zondag 3 februari aanstaande is het jaarlijkse Waogeslouwe in de bouwhal van de Carnavalsstichting Tilburg. Traditiegetrouw staan alle bouwers klaar om belangstellenden vol trots hun vorderingen van de bouw van de Carnavalswagens te laten zien. Foto: Wij Zijn Tilburg©

Tijdens het Waogeslouwe geven de bouwers rondleidingen langs de nog in aanbouw zijnde Carnavalswagens. Bezoekers kunnen onder het genot van een drankje en hapje hun hart ophalen aan de geur van papier-maché en polyester, de basis ingrediënten voor een succesvolle Carnavalswagen. De kleine Kruikjes kunnen knutselen in het Tjeukehok, zich laten schminken en net als vorig jaar is er weer een kinderplein waar ze van hartelust kunnen springen op een springkussen.

Gedurende de dag zijn er optredens van Bart Schuermans, Duo Knotsgek, CV De Jassen en Johnny Purple. Diverse kapellen en Prins Etienne d’n Irste met zijn gevolg maken de middag compleet.

De bouwhal van Kruikenstad, gelegen aan de Ledeboerstraat 5, is van 12.00 tot 18.30 uur geopend. Toegang is gratis.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.