WEEKENDOVERZICHT 17/18/19 AUGUSTUS

Het is weer weekend! Tijd om op pad te gaan en dat kan prima in onze mooie stad. Er staat namelijk weer genoeg op de planning. Lees snel verder om te zien waar jij dit weekend naartoe gaat.

Vrijdag

Kweektuin I Music I Talent
Begin de vrijdagmiddag lekker met een chille borrel, een goed hapje eten en fijne muziek. Naast dat je kunt proeven van de hapjes uit het foodlab, geniet je ondertussen van Kweektuin | Music!
Tijd: 18:00 – 01:00 uur

SPBLN Het grootste 16+ feest van Brabant
De zomervakantie is in volle gang en na het grote succes van de voorgaande edities in PKHS Tilburg, zijn ze vrijdag 17 augustus weer terug met het grootste 16+ feest van Nederland! De enige echte reden om niet op te komen dagen op school of werk!

Heavy Karaoke Night bij Little Devil 
Na het succes van de vorige keren kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven! Altijd al je zangkunsten op de proef willen stellen? Ben jij de nieuwe Dio, Simone Simons of Lemmy? Kom naar Little Devil en pak je moment of fame!
Tijd: 21:00 – 03:00 uur

POP-Quiz bij Twist Tilburg
Op vrijdag 17 augustus is het weer tijd voor de POPQUIZ bij Twist! Astrid de Nijs heeft weer haar uiterste best gedaan om een uitdagende muzikale quiz samen te stellen met vragen over popmuziek en alles wat erom heen hangt. Wendy van der Velden maakt dit keer het team compleet.
Tijd: 21:00 – 00:00 uur

Movin’ & Groovin’ x District Radio bij Club Smederij
Een super leuk feestje bij Club Smederij met o.a. Keezus ChristusLex AndersRicky le Blanc.
Tijd: 22:00 – 04:00 uur

Zaterdag

Hopwagon Craft Beer & Food Pairing Festival
Hopwagon is een culinaire samenwerking tussen De Hopmannen en Eetbar De Wagon. Een liefdesrelatie tussen beer geeks en foodies. Tijdens Hopwagon kun je genieten van heerlijke bieren van verschillende innovatieve brouwers en van speciaal voor het bier ontwikkelde streetfood.
Tijd: 14:00 – 21:00 uur

Desperados avond bij Café de Boekanier
De hele avond Desperados voor maar €3,50 bij café de Boekanier!
Tijd: 22:00 – 04:00 uur

AUDIO KUSH #3 DnB/Hardcore bij PKHS
De derde editie van Sound Solution’s Holland event concept Audio Kush komt zaterdag 18 augustus naar Tilburg! Ga los bij het PKHS op hardcore muziek.
Tijd: 22:00 – 04:00 uur

Flamboyant bij The Cat’s Back
Zaterdag 18 augustus staat niemand minder dan Flamboyant tijdens de zomeravond op het programma. Funky, Soulful, Hip-Hop en een vleugje disco.
Tijd: 21:00 – 03:00 uur

Kim’s Kroegswing
Lekker dansen in Kim’s Kroeg. Een hele gezellige kroeg midden in het centrum van Tilburg!
Tijd: 21:30 – 00:00 uur

Zondag

Kruispunt | Bring your own food bij BANK15
Gezellig samen met z’n allen op zondag. Niks moet, alles mag. Geen zin om thuis te eten maar wel genieten van eten waar je zelf zin in hebt, buiten de deur. Neem je favoriete gerecht mee, neem je leftovers mee, of bestel wat bij een lokale ondernemer via thuisbezorgd.
Tijd: 12:00 – 20:00 uur

Dancetour Tilburg in ’t Leijpark
Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Kris Kross Amsterdam, Outsiders, JOHNNY 500 en Trobi staan op Dancetour Tilburg! Zorg dat je erbij bent. Het evenement is zoals altijd gratis toegankelijk.
Tijd: 13:00 – 22:00 uur

TRR Bosloop, testloop voor Tilburg Ten Miles bij The King of Italy
Gezellige trimloop in het prachtige Reeshofbos van Tilburg. Aangezien je kunt deelnemen aan afstanden variërend van 2.5 tot en met 15 km is deze wedstrijd uitermate geschikt om te testen of je al helemaal klaar bent voor de Tilburg Ten Miles op zondag 2 september. Inschrijven vanaf 9:45 uur in restaurant The King of Italy.
Tijd: 10:30 – 12:30 uur

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.