WEEKENDOVERZICHT 22/23/24 FEBRUARI

Het weekend voor carnaval is voor veel mensen een rustig weekend. Ook dit weekend is er meer dan genoeg te doen, of je het nou wel of niet rustig aan wilt doen. Lees snel verder! Foto: 80’s Verantwoord in Club Smederij.

Vrijdag

80’s Verantwoord bij Club Smederij
Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer!
Tijd: 22:00 – 03:00 uur
Locatie: Club Smederij, Burgemeester Brokxlaan 8-82 Tilburg

Helge Slikker in Theaters Tilburg
Film- en theatercomponist Helge Slikker neemt je aan de hand van nieuw geschreven muziek mee op avontuur door IJsland, waar hij al jaren komt. Zijn fascinatie en liefde voor dit onherbergzame eiland schreef hij op in een fictieve geschiedenis.
Tijd: 20:30 – 23:00 uur
Locatie: Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Dansen in de Hemel bij Miss Bien Chanternel
Het leukste dansfeestje op de laatste van de maand! Voorheen bij Heavens Kitchen nu bij Miss Bien Chanternel! DJ Dennis draait de lekkerste dansclassics.
Tijd: 22:00 – 02:00 uur
Locatie: Miss Bien Chanternel, Heuvel 2, Tilburg

Zaterdag

Proefblaoze 2019
Op zaterdag 23 februari gaat het centrum van Kruikenstad weer bruisen! Op verschillende locaties in de binnenstad zullen 25 carnavalsorkesten het winkelende publiek vast voorverwarmen voor het feest der feesten, dat een week later zal losbarsten.
Tijd: 13:00 – 17:00 uur
Locatie: Diverse locaties in Tilburg

Apocalypse How in Theaters Tilburg
In Apocalypse How gaat Tg. LYNX op zoek naar het humoristische van angst, paranoia en overlevingsdrang. Een zwarte komedie over het voorbereiden op het einde der tijden!
Tijd: 20:30 – 23:00 uur
Locatie: Theaters Tilburg, Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Dr. Peacock bij PKHS
Op zaterdag 23 februari 2019 keert Dr. Peacock weer terug naar het PKHS in Tilburg en ze gaan harder dan ooit!
Tijd: 22:00 – 06:00 uur
Locatie: PKHS, Heuvelring 94, Tilburg

Zoete Zin in Club Smederij
Na een geslaagd 2018, komen we in 2019 terug. Februari staat in het teken van de liefde en op Zaterdag 23 Februari zijn we weer terug in Tilburg met een speciale Valentine Flirt editie! Deze speciale editie staat in het teken van Valentijnsdag en Club Smederij zal dus omgetoverd worden tot een waar liefdesparadijs.
Tijd: 23:00 – 04:00 uur
Locatie: Club Smederij, Burgemeester Brokxlaan 8-82, Tilburg

Zondag

Open dag bij Hoppenbrouwers
Op zondag 24 februari organiseert Hoppenbrouwers een open dag in al hun vestigingen. Ze presenteren alles op het gebied van techniek & duurzaamheid tijdens deze open dag. Daarnaast geven zij ook een indruk van hoe het is om te werken bij Hoppenbrouwers Techniek.
Tijd: 11:00 – 16:00 uur
Locatie: Kreitenmolenstraat 201, Udenhout

Himmòl Toeter bij Café van Horen Zeggen
Een gezellige middag waarin we met al onze carnavalsvrienden gezellig kunnen (bij)kletsen en ons weer gaan opmaken voor een episch carnaval! Onze ingrediënten: karnavalsbroeders, (speciaal) bier, hangtafels, traditionele karnavalsmuziek en gezelligheid.
Tijd: 14:11 – 20:11 uur
Locatie: Café van Horen Zeggen, Stadhuisstraat 15, Tilburg

Willem II – AZ
24 februari komt AZ op bezoek in het Koning Willem II stadion. Pakken we punten tegen de Alkmaarders?
Tijd: 16:45 – 18:45 uur
Locatie: Willem II Stadion, Goirleseweg 34, Tilburg

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.