WEEKENDOVERZICHT 6/7/8 JULI

De week is weer voorbij gevlogen! Ook dit keer staat ons een zonovergoten weekend op te wachten gevuld met leuke evenementen en activiteiten. Lees snel verder om te zien wat er allemaal te doen is dit weekend in Tilburg. Foto: Disco Snolly

Vrijdag

Disco Snolly Seizoensafsluitert bij Cul de Sac
Vorige keer bijna maar nu écht de laatste keer voordat Disco Snolly op vakantie gaat! Tot 23:00 gratis entree! Daarna: 3 euro entree per persoon en 5 euro per duo.
Tijd: 22:00 – 04:00 uur
Locatie: Cul de Sac, Heuvel 48 Tilburg

Kick-off zomervakantie bij RAW
De zomervakantie is begonnen! En dat moet gevierd worden! De koude biertjes staan klaar. De bitterballen liggen in het vet. Het zonnetje draait op volle toeren. En vanaf 17.30u speelt RubiaMorena op ons podium de heerlijkste zomerse deuntjes!
Tijd: 16:00 – 00:00 uur
Locatie: RAW, Spoorzone, Burgemeester Brokxlaan 79-8 Tilburg

WK kwartfinales & Bierpullenmiddag bij PKHS
De kwartfinales staan op het programma voor het FIFA WK2018. Natuurlijk kijk je die met een koude gele rakker bij het PKHS op het terras. De eerste pul krijg je van het PKHS als je in een WK shirtje komt.
Tijd: 15:00 – 22:00 uur 
Locatie:
PKHS, Heuvelring 94, Tilburg

SPBLN – Het grootste 16+ feest van Brabant bij PKHS
De GRAND OPENING van SPBLN (Spijbelen) De enige echte reden om niet op te komen dagen op school of werk! Kom met al je vrienden en vriendinnen. Het is dat jullie bijna allemaal vakantie hebben, anders zouden jullie de dag na dit feest sowieso SPBLN!
Tijd: 22:00 – 04:00 uur
Locatie: PKHS, Heuvelring 94, Tilburg

Life is a Beach Party! bij Café de Boekanier
Op vrijdag 6 juli storten ze de kiet weer vol zand, staat er een zwembad op het terras en krijgt De Boekanier een metamorfose tot strandtent. De jaarlijkse Beach Party komt er weer aan en niet alleen de Malibu Mixjes gaan in de actie voor €4,-, ook Rocket Shot in hun signature Rockito mix is deze avond in de aanbieding voor maar €3,-!
Tijd: 22:00 – 04:00 uur
Locatie: Café de Boekanier, Stadhuisstraat 11 Tilburg

Zaterdag

Seksueel Relevant met Faberyayo & Willie Wartaal bij Studio
We kunnen er een heel verhaal van maken, maar de line-up spreekt voor zich! Deze bestaat voor de helft uit De Jeugd Van Tegenwoordigcoryfeeën en voor de andere helft uit zwaargewichten die uit het zelfde hout gesneden zijn. Je kunt deze overslaan en spijt krijgen of komen en het club seizoen afsluiten met een hoogtpunt van 5 uur lang!
Tijd: 23:00 – 04:00 uur
Locatie:
Studio, Heuvel 9 Tilburg

Club Smederij Seizoensfinale bij Club Smederij
Club Smederij viert 14 uur (!) lang de finale van het clubseizoen in en rond Club Smederij: op de houten vloer van de club, onder de boom in onze prachtige tuin (op een one-day buitenpodium!), in het gezellige café en de rauwe foyer. Eigenlijk gewoon overal.
Tijd: 14:00 – 04:00 uur
Locatie: Club Smederij, Burgemeester Brokxlaan 8-84 Tilburg

Roots Zomer Fiske
Party Time! Bij Roots Zomer Fiske gaan jullie slippertjes van de vloer met onder andere Klep your hands, DJ John Deere en nog heel veel meer! Ze toveren de parkeerplaats van Hostel Roots om tot een zomers paradijs. Met een strand vol zwembadjes, zomerse drankjes, barbecue en live muziek mag je dit echt niet missen.
Tijd: 15:00 – 23:00 uur
Locatie: Hostel Roots, Stationsstraat 41 Tilburg

De TOURtuin bij RAW
Tijdens de Tour de France hoef je je geen middag te vervelen. In de ‘TOURtuin’ volg je alle etappes namelijk live op groot scherm. Uiteraard onder het genot van een Radler (0.0) een Kwaremont blond of À Bloc Super Prestige. De ‘TOUR’tuin vind je aan de achterzijde van RAW!
Tijd: 15:00 – 18:00 uur
Locatie:
RAW, Spoorzone, Burgemeester Brokxlaan 79-8 Tilburg

Zondag

Zondagmiddag Matinee bij Brownies & Downies
Livemuziek op het Pieter Vreedeplein! Kom in de middag naar Brownies & Downies om te genieten op het terras van een drankje en de gezellige livemuziek. 
Tijd:
13:00 – 16:00 
Locatie:
Brownies & Downies, Pieter Vreedeplein 6 Tilburg

Blind Beer Tasting bij RAW
RAW’s laatste bierproeverij vóór de zomerbreak is wel een heel speciale. Je gaat blind 5 bieren proeven en de sommelier Teun wil weten welke het zijn. Maak kans op mooie (bier)prijzen!
Tijd: 15:00 – 18:00 uur
Locatie: 
RAW, Spoorzone, Burgemeester Brokxlaan 79-8 Tilburg

Voorpremière Show Dogs bij Euroscoop Tilburg
Voorpremière Show Dogs met voorafgaand hondentrainster Marion met puppy’s op het Olympiaplein en hondenshow in de hal.
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie:
Euroscoop, Olympiaplein 2 Tilburg

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.