WEEKENDOVERZICHT 8/9/10 JUNI

WEEKENDOVERZICHT 8/9/10 JUNI

Het is weer weekend! Er staat ook dit weekend weer genoeg gepland in onze mooie stad zodat jullie je niet hoeven te vervelen. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle toffe evenementen en activiteiten. Bekijk ze snel. Foto: Club Smederij.

Vrijdag 8 juni

Forest Friday bij Café De Boekanier
De hele avond shots Boswandeling voor maar €1,50 en feest met DJ T24! Dat beloofd en gezellig feestje te worden.
Tijd: 22:00 – 04:00 uur
Locatie: Café De Boekanier, Stadhuisstraat 11 Tilburg

Waxbar bij Gin Fizz
De wekelijkse avond bij Gin Fizz met disco, boogie, funk, jazz, afro en house! Met deze avond Poko Poko. Er wordt gezorgd voor heerlijke drankjes en lekkere bites.
Tijd:
21:00 – 04:00 uur
Locatie:
Gin Fizz, Oranjestraat 4 Tilburg

All Dutch Everything bij Club Smederij
Een clubnacht met alleen maar NL hiphop? Jawel! Na Dr. Dre en Kanye West komen ze dit keer terug met een knaller van een feest waarbij we de focus voor de verandering eens níet op Amerikaanse hiphop leggen; tijdens All Dutch Everything hoor je alleen de hardste hiphoptunes van eigen bodem in de Tilburgse Spoorzone! Leeftijd 18+ en tickets zijn hier verkrijgbaar.
Tijd: 23:00 – 04:00 uur
Locatie: Club Smederij, Burgemeester Brokxlaan 8-84 Tilburg

Zaterdag 9 juni

Dutch Technology Week bij Ontdekstation 013
Ontdekstation013 is in 2018 dé hotspot in Tilburg tijdens de High Tech Ontdekkingsroute. En dat is niet voor niets! Door het hele jaar heen is hier veel te beleven als het om kinderen en techniek gaat. Op zaterdag 9 juni a.s. is er extra veel te ontdekken en te beleven. Ook voor jongeren en volwassenen!
Tijd: 11:00 – 17:00 uur
Locatie: Ontdekstation 013, Burgemeester Brokxlaan 20 Tilburg

Speciaal bij Klein Café Van Horen Zeggen
Zaterdag 9 juni staat er weer een nieuwe editie van Speciaal bij Van Horen Zeggen gepland. Om 16:00 uur beginnen ze met een proeverij van 5 speciaal bieren in het thema Boerderij en een lekker hapje van het spit. Dit alles voor maar €15.00 pp.
Hier wil je toch bij zijn? Geef je snel op door een mail te sturen naar sophie@cafevanhorenzeggen.nl
Tijd: 16:00 – 19:00 uur
Locatie:
Klein Café Van Horen Zeggen, Stadhuisstraat 15 Tilburg

Vunzige Deuntjes bij Poppodium 013
Hang die vlaggen maar vast uit, want op 9 juni is Vunzige Deuntjes weer terug met het leukste feestje ooit! Of dat een te groot statement is? Natuurlijk niet, want met alle lekkere dancehall, R&B en hiphoptracks zorgen de DJ’s er wel voor dat je de hele avond op de dansvloer blijft staan. Leeftijd is 18+ en kaarten zijn hier verkrijgbaar.
Tijd: 23:00 – 04:00 uur
Locatie:
Poppodium 013, Veemartkstraat 44 Tilburg

Zondag 10 juni

WijnSpijs Wandeling Tilburg
Op 10 juni 2018 is het zover! Verzamel je favoriete foodies en boek tickets voor deze populaire wandeling, want het wordt een hele gezellige middag! Van 12:00 tot 17:00 uur wandel je op eigen gelegenheid van het ene restaurant, naar het andere, en overal wordt je hartelijke verwelkomd met een waanzinnig mooie wijnspijs combinatie. Tickets zijn hier verkrijgbaar.
Tijd: 12:00 – 17:00 uur
Locatie:
Tilburg centrum

10 jarig bestaan Pieter Vreedeplein
Het Pieter Vreedeplein bestaat dit jaar 10 jaar! Tere van dit jubileum organiseert Lokaal Zeven een feest. De middag/avond zal gevuld zijn met live muziek, hapjes en food & drink stands van de vaste relaties voor al de gasten en leveranciers. Iedereen is van harte welkom vanaf 13:00 uur. Het belooft een gezellige dag te worden!
Tijd: 13:00 – 20:00 uur
Locatie: Lokaal Zeven, Pieter Vreedeplein 7 Tilburg

Tribunaal’s Muziekquiz
Voor de muziekkenners en liefhebbers. En voor hen die zin hebben in een leuke middag waarbij de muziekkennis tot het uiterste wordt getest. Er is geen inschrijfgeld en teams mogen uit max. 4 personen bestaan.
Tijd: 14:00 – 18:00 uur
Locatie:
Café Tribunaal, Heuvel 14 Tilburg

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.

X