WEEKENDOVERZICHT 9/10/11 MAART

Foto: Café Philip

Het weekend staat weer voor de deur! Opnieuw hebben wij een gevarieerd aanbod aan activiteiten en evenementen in ons mooie Tilburg! Zo kun je zaterdag en zondag naar het Bierfestival Bitter 2018 in de Koepelhal. En spelen de Tricolores, zonder Erwin van de Looi, zaterdag in eigen stadion tegen het bovenstaande PSV.

Vrijdag 9 maart

Johnny 500 bij Café Philip
Wij kunnen eigenlijk geen betere manier bedenken om je weekend te starten vrijdag: Johnny 500 komt de tent in de fik zetten bij Café Philip! Entree is uiteraard gratis. Neem dus al je vrienden mee en ga los op Skurbah.
Locatie: Heuvel 38, 5038 CP Tilburg

Tilburg Trappers vs. Blue Devils Weiden
Tilburg Trappers speelt in de eerste ronde van de play-offs tegen Blue Devils Weiden. Het eerste duel vindt vrijdag 9 maart (aanvang 20.00 uur) in het IJssportcentrum Stappegoor plaats. Het is voor de eerste keer dat Tilburg en Weiden in de postseason elkaar bestrijden. De ploeg van coach Ken Latta, die 16 januari jl. de handdoek in de ring gooide bij Rostock Piranhas, legde beslag op de achtste plaats in de Meisterrunde van de Oberliga Süd. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier te bestellen.
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Stappegoorweg 3a, 5022 DA Tilburg

Impload / Regel & Sinfol bij Club Smederij
Een nieuwe edite van Impload in Club Smederij is in de maak! Zorg dat je er bij bent! Regal komt voor de eerste keer naar Tilburg na optredens bij Awakenings, Berghain, Tresor, Tbilisi, etc… 9 maart staat hij bij Impload met zijn herkenbare big room “Acid” sounds.
Tijd: 23.00-04.00 uur
Locatie: Club Smederij: Burgermeester Brokxlaan 8-84, 5041SB Tilburg

GOOSE Non-Stop + Digitalism bij Poppodium 013
Een clubnacht op hoog niveau: GOOSE Non Stop (live + DJ set). De Belgische electro-rockband GOOSE veroverde in 2006 de harten van zo’n beetje iedereen: van ravers tot rockers, van indie-lovers tot techno-heads.

Op vrijdag 9 maart komt GOOSE haar fantastische status als liveact bevestigen in de Jupiler Stage en heeft men na afloop iets extra’s voor je in petto. Nadat de band klaar is met haar liveact, nemen ze namelijk de draaitafels over voor een DJ set. En dat doen ze niet alleen! Als special guest komt het Duitse DJ-duo Digitalism naar Tilburg om een heerlijke avond af te toppen met ongecensureerde electro, groove, house en techno. Get ready! Tickets zijn hier te bestellen.
Tijd: 23.00-04.00 uur
Locatie: Poppodium 013: Veemarktstraat 44, 5038 CV Tilburg

Zaterdag 10 maart

Bierfestival Bitter 2018
Blokkeer 10 en 11 maart maar alvast in je agenda, want dan stroomt de Koepelhal in Tilburg weer vol met bierfanaten. De ambiance laat zich als volgt vangen: een bruin café gewikkeld in een fraai bierfestival in de Koepelhal. Maar liefst 300 verschillende biertjes, 40 verschillende brouwers, tientallen foodstands en ontelbaar veel gezelligheid. Ook is er op zondag een professionele kinderopvang geregeld.
Tijd: zaterdag 14.00-22.00
Locatie: Koepelhal: Burgemeester Brokxlaan 2, 5041 SB Tilburg

Willem II – PSV Eindhoven
Aanstaande zaterdag komt PSV in het Koning Willem II stadion op bezoek. Willem II kan, om afstand van de onderste plaatsten te nemen, wel wat hulp van de buren gebruiken. De Eindhovenaren zullen echter naar verwachting geen cadeaus uitdelen. Met de huidige voorsprong kunnen zij op 15 april in een rechtstreeks duel tegen hun concurrent, Ajax, de 24e landstitel veroveren. Kaarten voor de wedstrijd kun je hier bestellen.
Tijd: 19:45 uur
Locatie: Goirlese Weg 34, 5026 PC Tilburg

Bumperkleven W/ Jhorrmountain, Defano, Supergaande & more bij Club FIX
Zaterdag 10 maart is het BUMPERKLEVEN! Jhorrmountain, Supergaande en Defano Holwijn zullen ervoor zorgen dat jij en je vrienden niet stil kunnen blijven staan! Kaarten zijn hier te bestellen.
Tijd: 22.00-04.00 uur
Locatie: Club FIX: Pieter Vreedeplein 172, 5038bw Tilburg

Zondag 11 maart

Bierfestival Bitter 2018
Blokkeer 10 en 11 maart maar alvast in je agenda, want dan stroomt de Koepelhal in Tilburg weer vol met bierfanaten. De ambiance laat zich als volgt vangen: een bruin café gewikkeld in een fraai bierfestival in de Koepelhal. Maar liefst 300 verschillende biertjes, 40 verschillende brouwers, tientallen foodstands en ontelbaar veel gezelligheid. Ook is er op zondag een professionele kinderopvang geregeld. Ben jij erbij?
Tijd: zondag 14.00-22.00
Locatie: Koepelhal: Burgemeester Brokxlaan 2, 5041 SB Tilburg

AttilaRun 2018
Op zondag 11 maart 2018 organiseert AV Attila in Tilburg voor de 3e keer de AttilaRun. Een wegwedstrijd met de afstanden 10, 20 en 30 km. De 30 km afstand is perfect als voorbereiding op de voorjaarsmarathons. De 10 km afstand maakt deel uit van het Global-e Wegcircuit regio 13.
Meer informatie is te vinden op www.attilarun.nl
Tijd: 10.00-16.00 uur
Locatie: AtillaRun: Bernard Leenestraat 48, 5026 CA Tilburg

De Hopmannen gaan Dwars bij Dwars Hotdogbar
De Hopmannen gaan dwars met een beer & hotdogpairing bij Dwars Hotdogbar! Dat een hotdog meer is dan alleen een broodje worst en bier meer is dan alleen gerstennat, ontdek je op zondagmiddag 11 maart tijdens een uitbreide lunch met bijpassende bieren!

Voor 22 euro geniet je van speciaal door De Hopmannen uitgekozen craft bieren die perfect matchen met de overheerlijke hotdogs van Dwars. In vier gangen laten wij je zien wat er allemaal mogelijk is in de wereld van hotdogs en speciaalbier.
Tijd: 13.00-16.00 uur
Locatie: Dwars Hotdogbar: Korvelseweg 86, 5025JJ Tilburg

Pauper Gala Openingsfeest bij Were Di
Zoek je panterprintjes, netpanty’s en gouden kettingen straks bij elkaar, dan luiden we het nieuwe hockeyseizoen in de polonaise in!
Tijd: 17.00-23.00 uur
Locatie: Were Di Tilburg: IJsclubweg 2, 5018 AC Tilburg

 

Jesse

Jesse (19) is een sportieve mbo-student aan de Rooi Pannen in Tilburg. Hier is hij begonnen aan de opleiding marketing, communicatie en evenementen. Hij gaat de uitdaging aan om een leuke en informatieve stage te lopen bij Wij Zijn Tilburg.