WIJ ZIJN TILBURG EN OTSO SLAAN HANDEN INEEN

Hadden jullie het al gezien? Wij Zijn Tilburg heeft sinds kort in samenwerking met vacature site OTSO een eigen Tilburgse vacaturebank. OTSO is als het ware Tinder voor werkzoekende, fiet fieuw! Speciaal voor jullie, onze sexy werkzoekende volgers, zal OTSO op Wij Zijn Tilburg werkgevers uit Tilburg en omstreken met sollicitanten gaan koppelen.

Onder aan onze site vind je het kopje ‘VACATURES’. Als je daar op klikt kom je in een webomgeving vol potentiële nieuwe banen! Wanneer je een gratis profiel creëert kan je jouw voorkeuren opgeven en laten we alleen de banen zien die geschikt zijn voor jou.

Jouw profiel bestaat uit een foto, je CV en een korte pitch. Dit profiel is inzetbaar voor alle banen op onze vacaturebank. Je hoeft dus niet steeds opnieuw meer een motivatie te schrijven, de werkgever kijkt in eerste instantie alleen naar jouw foto, CV en pitch.

Wanneer een werkgever die jij naar rechts hebt geswiped geïnteresseerd is heb je een match. Dan kunnen jullie elkaar ‘beter leren kennen’. En wie weet bloeit er wel een mooie werkrelatie op uit jullie DM’s.

Ook werkgevers kunnen zich opgeven. Zij kunnen tegen betaling vacatures plaatsen en naar de profielen van hun ‘rechtsswipers’ kijken.

Dus zoek je werk in Tilburg en omgeving? Dan moete hier weeze!

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.