WILLEM (12) LOST JOUW RUBIK’S CUBE OP

rubiks cube
Willem van 12 uit Tilburg wil graag een centje bijverdienen. Maar dan wel door iets te doen wat hij leuk vindt. Daarom geeft hij woensdag 17 april een workshop Rubiks Cube oplossen!

Een Rubik’s Cube. Je kent het wel. Je begint heel ambitieus, dan waag je om de zoveel tijd nog een tevergeefse poging, vervolgens gooi je het ding uit frustratie tegen de muur. Want welke zieke geest heeft dit speeltje verzonnen? En hoe krijg je in ’s hemelsnaam al die vlakken op dezelfde kleur!? 

Mocht je de kubus nog niet met een hamer hebben bewerkt, dan kan je woensdag 17 april terecht bij Willem. ,,Voor €2,50 los ik de Rubik’s Cube op en vet ik hem in.” En heb jij jouw Rubik’s dromen nog niet opgegeven, dan is Willem er ook voor advies. Wellicht dat je na de workshop helemaal zelf de puzzel op kan lossen. Dès wagge wil! 

Daarom roept de vader van Willem ons op om op woensdag 17 april om 14:00 uur al Tilburgs onopgeloste Rubik’s Cubes te verzamelen. Voor een workshop (€5,- incl. ranja) of een opgeloste Rubik’s Cube kan je dan terecht bij Besterdplein 2. 

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.