WILLEM II – AJAX: WAAR KIJK JE DE BEKERFINALE?

@110 event:7225 &2
Nu is het wel weer even klaar met die Ajax gekte. Mooi dat ze van de week hebben gewonnen, maar we moeten ons als trotse Tilburgers even heel snel gaan bezighouden met onze eigen jongens. Zend al die positieve vibes de kant van Willem II op, want deze keer hebben we het liefst dat ze de gekste én de beste zijn! Voor degene die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen voor de bekerfinale hebben wij een lijstje met plekken waar je de wedstrijd der wedstrijden kan gaan kijken. Kijk je even mee?

De Heuvel
Op de Heuvel wordt een gigantisch scherm geplaatst waar we met zijn allen kunnen genieten van de Bekerfinale. Vanaf 15:00 uur kan je er terecht voor een pre-party inclusief DJ dan kan om 18:00 uur het echte feest beginnen.

Café Brandpunt
Bij Brandpunt zenden ze zondag de bekerfinale live uit op schermen binnen én buiten. Al jarenlang zijn zij als sponsor verbonden aan de trots van de stad, aanstaande zondag gaat Brandpunt samen met Willem II en haar supporters geschiedenis schrijven!

Korte Heuvel
Natuurlijk wordt de wedstrijd hier ook uitgezonden! Je kunt o.a. bij Polly Maggoo en Café Bakker binnen én buiten terecht voor het spektakel. 

Oranjestraat
Bij The Cat’s Back & Gin Fizz kun je zondag 5 mei genieten van de mooie kampioenskraker in de Kuip. Op verschillende schermen in de Oranjestraat en op het terras van The Cat’s Back kun je deze live volgen.

We hebben nu een aantal locaties uitgelicht, maar in principe kan je de wedstrijd op ieder tv-scherm in de stad verwachten. Dus rood/wit/blauw aan en supporten die handel! En wie weet zien we jullie maandag terug bij de huldiging op de Heuvel! 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.