WINTERBIERFESTIVAL KORTE HEUVEL BELEEFT HAAR TWEEDE EDITIE

72225610_2416736671779927_8963250928870227968_o
Zondag 5 januari organiseren de horecazaken aan de Korte Heuvel in Tilburg de inmiddels 2e editie van winterbierfestival en grootste nieuwjaarsborrel op de Korte Heuvel. Op de eerste zondag van het nieuwe jaar kun je hier vanaf 14:00u meer dan 25 verschillende winterbieren van de tap proeven.

Elf cafés doen dit jaar mee aan het nieuwjaars evenement. Iedere horecazaak heeft een eigen buitenbar met één of twee winterbieren van verschillende brouwerijen. De entree is gratis. Bezoekers kopen voor €3,50 een proefglas en kunnen deze bij de deelnemende bars voor €2,50 laten vullen. Naast het donkere maar lekkere gerstenat dat buiten uit de tapkranen vloeit, hebben de deelnemende kroegen ook binnen een heel mooi winterbierassortiment dat je met een proefglaasje voor dezelfde prijs mag proeven. In totaal kun je met je proefglas kiezen uit meer dan 25 winterbieren van de tap.

Er zal een lekker achtergrondmuziekje te horen zijn en de organiserende kroegen zorgen voor een sfeervolle aankleding, warmte en bijpassende hapjes. Denk hierbij aan erwtensoep of in bier gemarineerde pulled pork. “We hopen op een gezellig drukke middag met mooi weer en een topsfeer.”

Dat wij met zijn alle het glas mogen heffen op een fantastisch mooi 2020.

Deelnemers
De organisatie van het winterbierfestival op de Korte Heuvel is in handen van Cul de Sac, Café de Slijterij, Polly Maggoo, Café Bakker, Heuvel 15, STUDIO, Bar Leonardo, Tribunaal, SHOCO en Zorba en Café Stoffel

Om 20.00 uur sluiten de buitenbarren, binnen kun je tot in de late uurtjes terecht.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.