WOO HAH! FESTIVAL COMPLEET UITVERKOCHT

Met een nieuwe locatie, een extra festivaldag en een aangrenzend bungalowpark pakt WOO HAH! dit jaar groter uit dan ooit. Desalniettemin verkoopt het festival dit jaar voor de derde keer op rij uit met maar liefst 32.500 bezoekers per dag. Meer dan het dubbele ten opzichte van vorig jaar. Het evenemententerrein van Beekse Bergen zal een weekend lang gelden als de ultieme hiphop getaway en maakt dat WOO HAH! inmiddels is uitgegroeid tot één van de drie grootste hiphopfestivals in Europa. Foto: ©WOO HAH!

Er zijn weinig festivals die zo’n groei hebben doorgemaakt als WOO HAH!. Vijf jaar geleden startte het festival op de Spoorzone in Tilburg met 4.000 bezoekers. Inmiddels verkoopt WOO HAH! uit met tien keer zoveel bezoekers en kan het zich tot één van de grootste Europese hiphopfestivals rekenen. Hiermee wordt nogmaals duidelijk dat hiphop de meest dominante muziekstroming is van deze tijd.

““In slechts vijf jaar tijd heeft WOO HAH! zo’n ontzettende groei doorgemaakt, waarbij afgelopen jaar de grootste en meest spannende stap tot nu toe was. De verandering van terrein met bijbehorende grote opzet is een transitie die ervoor zorgt dat er nu volledig de ruimte is voor het échte WOO HAH! gevoel. We zijn dan ook blij dat deze transitie op voorhand al geslaagd lijkt te zijn en dat de gehele internationale hiphop community ons wederom gesteund heeft door massaal tickets te kopen, waardoor we voordat we aan het festival beginnen volledig uitverkocht zijn.” aldus Ruud Lemmen (festivaldirecteur WOO HAH!)

Naast de live-shows is er net als vorige jaren een groot randprogramma met een skatehal, breakdance shows, bootcamps en meerdere hostings van onder andere Places + Faces.

Van vrijdag 13 t/m zondag 15 juli staan headliners als J. COLE, A$AP ROCKY, MIGOS, TY DOLLA $IGN, JOEY BADA$$, LIL PUMP en meer op het programma. De volledige line-up is te bekijken via woohahfestival.com.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.