WOO HAH! TOONT INTERNATIONALE KLASSE ALS HIPHOPFESTIVAL

Erik Luyten Rae Sremmurd 2
3-daagse hiphop get-away legt de lat hoog met spectaculaire shows van o.a. Travis Scott, Stormzy, Pusha-T, Schoolboy Q en Skepta.
Met dagelijks ruim 37.000 bezoekers uit meer dan 60 verschillende landen kijkt WOO HAH! terug op niet alleen de grootste maar ook de meest succesvolle editie tot dusver. Headliners Travis Scott en Stormzy gaven shows van wereldniveau. Ook Pusha-T, Schoolboy Q, Skepta, Rae Sremmurd, Little Simz en BROCKHAMPTON maakten indruk op het terrein van Beekse Bergen. Naast de shows zorgden ook de Desperados City nachtclub en de hostings bij skate-area The Block voor een unieke en energieke sfeer. Volgend jaar vindt WOO HAH! plaats van vrijdag 10 t/m zondag 12 juli 2020. Volg het laatste nieuws via woohahfestival.com. Foto: Erik Luyten.

“Elk jaar opnieuw blijft het fantastisch om zoveel gelijkgestemden op één plek te zien. Het enthousiasme, het plezier maar vooral de onuitputtelijke energie van het WOO HAH! publiek is ongekend en lijkt elk jaar alleen maar te groeien. Dit jaar was onze 2de editie op het terrein van Beekse Bergen, een editie waarin wij veel verbeteringen door hebben kunnen voeren en ook de wensen van ons publiek succesvol door hebben te weten vertalen naar een beter en mooier festivalterrein. De ambities en de wensen voor onze 2020 editie die zal plaatsvinden op 10, 11 en 12 juli zijn torenhoog en wij kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan om de volgende editie nog beter te maken!”

  • Ruud Lemmen (Festivaldirecteur WOO HAH!)

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.