Yes! Ook onze stadsvlogger Bastiaan komt op TV

Toen Bastiaan een half jaar studievertraging had opgelopen is hij zijn passie voor filmen in de praktijk gaan brengen door een videodagboek bij te houden. En door alle leuke dingen die hij deed op film vast te leggen. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, vanaf woensdag is onze stadsvlogger wekelijks te bewonderen op SBS6 in het programma ‘De wereld volgens 80-jarigen‘.

Bastiaan legt tegenwoordig alles in zijn leven vast. Met zijn telefoon en vlogcamera maakt hij vlogs en video’s voor op Youtube, Snapchat en Instagram. Daarnaast is Bastiaan een echte techjunkie en houdt hij ontzettend van drones, camera’s en Apple producten.

In ‘de wereld volgens 80-jarigen’ worden ouderen in een ultramodern huis geplaatst om ze kennis te laten maken met allerlei producten, fenomenen en activiteiten van deze tijd. Daarnaast krijgen ze gezelschap van vier hippe jongeren. En je raadt het al, een van die jongeren is Bastiaan. In het programma is hij de man van de gadgets, smartphones en nieuwe technologie en daar neemt hij de ouderen helemaal in mee.

Je kunt Bastiaan iedere woensdag bewonderen om 20:30 op SBS6!

 

Floris Biemans

Floris (25) is zeven jaar geleden in Tilburg komen wonen om te studeren. Inmiddels ziet hij zichzelf als een echte Tilburger en is hij volledig ondergedompeld in de Tilburgse cultuur. Met één been voor de bar en één been erachter heeft hij de Tilburgse horeca de afgelopen jaren van binnen en van buiten leren kennen. Floris heeft Tilburg altijd gezien als een stad van vernieuwing, ontwikkeling en vooral veel potentie. Van Spoorzone tot Piushaven tot centrum, hij is overal graag te vinden. Voor Wij Zijn Tilburg gaat hij zijn kennis over de stad gebruiken om Tilburg eens flink onder de loep te nemen.