“ZITTEND FESTIVAL” BIJ CLUB SMEDERIJ

Nog geen maand geleden begon de Club met de indeling van hun terras. Het resultaat is een terras met alle ingrediënten voor het echte festivalgevoel. Een 3 meter hoge stellage te zien, overal vlaggetjes en priklicht en de welbekende zandbak is netjes bedekt met festivalvlonders. Boven op de bar, die ingebouwd is in een zeecontainer, staat een DJ-Booth. In de video nog leeg, maar straks de plek om toch als DJ uit de voeten te kunnen tijdens deze periode.

Muziek is een belangrijk onderdeel van de club en daarom willen ze gedurende zomer tot eind september meerdere malen toffe acts neerzetten. Onder andere Le Jardin keert terug, De Knotsgekke BINGO-show en er schijnen al een aantal andere organisaties zich gemeld te hebben voor het festival terras.

Naast muziek moest er ook een mogelijkheid gecreëerd worden om te eten. Samen met Pizzabar Rijslust heeft het café de handen ineen geslagen zodat er vanaf het terras verse pizza’s gemaakt en kunnen besteld worden.

1 Juni gaat het terras open van 15:00 tot 23:00 en dat gaat meteen gevierd worden met een knaller van een opening onder begeleiding van bekende gezichten in de Tilburgse scene Samuel Monty, AJ Buitendijk en Klankspektrum.

Wil je een drankje komen doen op dit terras moet er gereserveerd worden. Meer informatie over het reserveringssysteem is te vinden op de website van Club Smederij: www.clubsmederij.nl

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.