ZOEKTOCHT NAAR MODELLEN TIJDENS DE ELITE MODEL LOOK CASTINGDAG IN TILBURG

HR_TIL0501_Tiburg_Campagne_2019_Persbeeld_210x148mm_liggend_CMYK_Jasmina
Na een succesvolle castingdag in 2018 gaat Elite Model Look wederom in Tilburg op zoek naar nieuw talent en biedt jongens en meisjes de kans om mee te doen aan de grootste modellen zoektocht ter wereld. Op zaterdag 14 september wordt het Pieter Vreedeplein in het centrum van Tilburg omgetoverd tot een grote catwalk en barst de strijd los om deel uit te maken van ’s werelds meest prestigieuze agentschap, Elite World. Het event is onderdeel van de promotiecampagne voor de binnenstad van Centrumtilburg.com, de gezamenlijke afzender van de diverse binnenstadorganisaties.

Deelname aan de castingdag
Dit jaar zal niemands talent onopgemerkt blijven, Elite Model Look heeft namelijk dit jaar de primeur om te scouten voor maar liefst vier agencies: ELITE, WOMEN, SUPREME en Women360. Dat betekent dat er wordt gezocht naar uiteenlopende types modellen voor een grote diversiteit, waarbij iedereen tussen de 14 en 26 jaar de kans krijgt om mee te doen. Tijdens de casting presenteren de modellen in spé zich aan de Elite Model Look jury, bestaande uit Nodar Beghiyl van EML Nederland en bookers van Elite Amsterdam en Elite World. Special guest jurylid is Josh Veldhuizen van JoshV. Mascha Feoktistova (bekend van Beautygloss) presenteert de castingdagen en verwelkomt de kandidaten op de catwalk. Inschrijven kan nog steeds viawww.elitemodellook.com/apply.

Meet & Greet Donny Roelvink
Deelnemers aan de castingdag kunnen voorafgaand aan de casting meedoen aan een professionele catwalk training door Elite. Voor lokale en landelijke influencers wordt door Centrumtilburg.comop het plein een bijzonder VIP-programma georganiseerd en het winkelend publiek wordt getrakteerd op een Meet & Greet en optreden op de catwalk van Donny Roelvink. Daarnaast is er, tussen het casting programma door, de hele middag gelegenheid om het centrum van Tilburg te verkennen en de gastvrijheid van de ondernemers in de stad te ontdekken.

Winkelen in Tilburg
Winkelen in Tilburg is een beleving. Het centrum maakt momenteel veel bouwontwikkelingen door om in rap tempo een compleet en divers winkelgebied te creëren. Gebieden en straten worden meer en meer met elkaar verbonden en zorgen voor een afwisselende en aantrekkelijke winkelroute in het centrum. De combinatie van bekende landelijke retailers, authentieke lokale ondernemers en een ruime keuze aan horecazaken zorgt voor een bijzondere mix in Tilburg, waar voor ieder wat wils is te vinden.

Elite Model Look Casting Tilburg
14 september 13:00 – 17:00 Pieter Vreedeplein, Tilburg.

 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.