ZOMERSE DWALERIJ OP 30 JUNI

SONY DSC
Tijdens de Dwalerij, de meest vermakelijke straatmarkt van Tilburg, kun je op 30 juni weer volop genieten in een exotisch strandsfeertje. Foto: Jac Schalk

En wat is er veel te zien, te horen en te doen! Want naast een grote diversiteit aan varia in de kraampjes, zoals kunst, vinyl, kwaliteitsvintage, grafisch werk, bijzondere handgemaakte sieraden, keramiek en ambachtelijke lekkernijen is er lekker veel muziek en theater! Zo kun je lekker chillen in het parkje op de Vijfsprong met de dromerige soundscapes van Joost van Dijk. Of heerlijk dansen op lome blues bij de Swingshakers op het Radiopleintje. Onder andere Zuid-Amerikaanse klanken klinken uit de accordeon van conservatoriumstudente Lieke op ‘t Roodt van 13.00 tot 15.00 uur in de Nieuwlandstraat bij het Vincentiuspad. Studenten van de zangopleiding van het ROC brengen overal op straat zomaar opeens mooie liedjes ten gehore. En omdat juni ook de maand van de amateurkunst is geeft het Jeugd Opstaporkest nog een extra optreden van 10.30 tot 12.00 in de Noordstraat en verrast duo Energiek je tijdens de hele Dwalerij met danstheater en jongleerkunsten. Loopt hij nou op een reuze grote strandbal? Als exotische afsluiter is er een professionele workshop buikdansen met Victoria om 13.30 uur in de Noordstraat. Doe je mee?

Dat belooft weer een hele fijne Dwalerij te worden. Heerlijk zomers dwalen dus in de Noordstraat en de Nieuwlandstraat op zondag 30 juni van 10.00 tot 15.00 uur! Voor meer informatie, kijk je op www.facebook.com/dwalerijof www.dwalerij.nl.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.